Usluge

 

KNJIGOVODSTVENE USLUGE

Agencija pruža sve vrste knjigovodstvenih usluga.

Mi brinemo o celom procesu vodjenja vaših knjiga, od unošenja faktura, preko obračuna PDV-a pa do izrade završnog računa. Obezbeđujemo vam uvid u vaše poslovanje preko odgovarajućih finansijskih izveštaja.

Od nas ćete dobiti potrebno poresko savetovanje, odgovore na pitanja vezana za ostale zakonske odredbe i sva pitanja iz oblasti knjigovodstva.

TRADICIONALNA I ON-LINE SARADNJA

Pored tradicionalnog nacina saradnje nudimo brzu i laku on-line saradnju, bez potrebe za razmenom suvišne papirologije. Sve poslove uspešno završavamo isključivo preko on-line razmene dokumentacije, ukoliko je to u skladu sa željama i potrebama klijenta.

Savremeni knjigovodstveni program koji koristimo omogućava da povežemo našu i vašu bazu podataka i da vam na taj način obezbedimo pristup podacima o poslovanju vaše firme u svakom trenutku.

 

 

 

PORESKO SAVETOVANJE U OBLASTI KNJIGOVODSTVA

Kod nas možete dobiti odgovore na sva pitanja vezana za zakonske odredbe iz oblasti knjigovodstva. U toku smo sa svim zakonskim propisima, i u svakom trenutku vam dajemo proverene, tačne i pravovremene informacije.

 

SVE VRSTE KNJIGOVODSTVENIH USLUGA

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA ELEON